S3 – E1: En slags reisepod – Lærerstudent på utveksling

Lærerstudent og reise på utveksling? Det blir et JA fra oss!

Arzoo Kausar er fjerdeårsstudent på Grunnskolelærerutdanningen 5-10 ved Høgskolen i Østfold. I våres tok hun sjansen på å utveksle «down under» – når hun dro helt til Australia. Med god hjelp fra lærerutdanningen her hjemme, kunne hun nemlig være kunst og håndverk-student ved Queensland University of Technology et halvt års tid. Vi tok en prat med Arzoo om hva som motiverte henne til å utveksle, hvordan hun opplevde å være utvekslingsstudent, og hva hun tar med seg på veien videre som lærer og lærerstudent. Og, ikke minst, hvorfor lærerstudenter bør gjøre det samme som henne.

Det er heller ikke til å legge skjul på at Stine og Cecilie får brukt episoden til å mimre over sine egne utvekslingsopphold, som de også setter høyt. Og hvem vet? Kanskje kan episoden gi reisefeber og lyst til å se etter muligheter for å tilbringe litt tid med jobb eller studier utenlands, selv om du ikke lenger er lærerstudent også…? Du kan i hvert fall ta sjansen på å høre episoden vår. Arzoos engasjement smitter, uansett.

Arzoo Kausar ble kjent med både medstudenter og medborgere, samt fikk hilse på en og annen koala, under sitt opphold i Brisbane, Australia.

Legg igjen en kommentar

Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang